Entença, 74. Entl. 1a
08015 Barcelona
T. +34 932 892 450

BAD CAT no som una productora a l'ús.

BAD CAT som una productora creativa. Oferim als clients la nostra singular visió pel desenvolupament de peces audiovisuals als clients que necessiten una aportació creativa en el seus projectes.

El nostre objectiu és produir projectes amb personalitat pròpia aconseguint la màxima rendibilitat de la inversió. Per això, agrupem en una sola entitat tots els procesos de producció, des del desenvolupament conceptual fins la masterització final de la peça. Això constitueix, sense cap mena de dubte, un significatiu abaratiment del procés.

A més, creiem que cada projecte necessita d’uns recursos específics. Proposem, a través d’un extens catàleg de professionals, l’equip idòni per a cada projecte, des de talents creatius fins a tècnics especialitzats. 

Jordi Ribera. BAD CAT CEO.

 STAFF

Jordi Ribera
Productor executiu

Després de 16 anys d'experiència com a tècnic, productor i responsable de la direcció empresarial de ADB STUDIO, el 2011 decideix emprendre el seu propi projecte creant BAD CAT conjuntament amb Josep Blasco.

En la seva llarga trajectoria profesional ha desenvolupat el seu treball en el món publicitari i corporatiu per a clients com La Caixa, Diset, DAMM, Bayer o Novartis entre d'altres.

Actualment, a més d'estar al capdavant de la productora, té en marxa diversos projectes com el com el llargmetratge El Krisac (Juan Álvarez, 2013), el documental BCN Long (Jordi Hurtado, 2013) o la sitcom Frikies (Joan Álvarez, 2012).

    
Josep M. Blasco
Director tècnic de so

Més de 15 anys en el sector audiovisual avalen Josep M. Blasco, especialitzat en l'enregistrament d'estudi, disseny i postproducció de so.

Després d'un llarg recorregut professional treballant en cinema (La vida comença avui, 53 dies d'hivern, 20 anys no és res), televisió (Més Dinamita, La Via Augusta) ràdio, teatre i publicitat, Josep decideix en 2011 fundar BAD CAT on exerceix de director tècnic del departament de so.

Amant de la música i intèrpret de diversos instruments ha gravat i produït el disc musical "Pels racons de la meva nit" (Salvador Pané, 2014).

 

    
Jorge Hurtado
Director de Producció / A.D.

Nascut a Barcelona el 1978 és un líder nat que ha exercit d'ajudant de direcció durant l'última dècada en pel·lícules com Panzer Chocolate (Robert Figueres, 2013), Cruz del Sur (Toni López i David Sanz, 2012) o Bullying (Josetxo Sanmateo, 2008), entre altres. 

Recentment s'ha incorporat com a productor a BAD CAT assumint la direcció de la producció audiovisual de projectes publicitaris a més d'aportar assessoria tècnica gràcies a la seva experiència professional.

Ha rodat amb directors de prestigi com J.A. Bayona, Kike Maillo, Josetxo Sanmateo o Alejandro Marzoa. En l'àmbit publicitari ha treballat amb els grans anunciants: Nokia, Samsung, Toyota, LIDL, EA Sports...

    
Joan Alvarez
Director creatiu

Comparteix la seva tasca com a guionista, realitzador i muntador a BAD CAT amb l’escriptura de guions cinematogràfics i la docència, essent l’instructor de guió a l’afilm International Workshops de Sitges.

En l’apartat de ficció ha escrit, entre altres projectes, els llargmetratges El libro de las aguas (Antonio Giménez-Rico, 2008), un drama de postguerra protagonitzat per Álex González, Elena Furiase, Pepe Sancho y Lolita; Mystikal, el viaje de Eldyn (Ángel Alonso, 2010), una història de fantasia infantil protagonitzat por Iban Garate i Savitri Ceballos, o The afterglow (Joan Álvarez i Yolanda Torres, 2014), una història de fantasmes rodada en anglès i estrenada en la 47èna edició del Festival internacional de cinema de Sitges.

En l'àmbit de la televisió és l'autor del guió i director del pilot de ficció Freakies (2007), produït per ADB i Feedback.

D'altra banda, ha escrit, editat i realitzat vídeos corporatius i spots publicitaris per empreses como La Caixa, Esteve, Pierre-Fabre, PPG Industries, Diset, o McGraw Hill entre d'altres.